Hoofdstraat 176
5481 AK Schijndel
T (073)5492574
KvK 17153656
info@verstappenzonwering.nl

Openingstijden showroom
maandag gesloten
dinsdag - vrijdag 10.00 - 17.00
april t/m september vrijdags tot 20.00
zaterdag 10.00 - 15.00

Glazen dak

Riva dak

De Riva is een stijlvolle glazen terrasoverkapping met een luxe uitstraling. Bovendien is deze overkapping ook super stevig. Deze terrasoverkapping wordt standaard uitgevoerd met helder gelaagd veiligheidsglas. Glas heeft de Riva een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat inval van het daglicht wordt behouden. Eventueel kunt u kiezen voor polycarbonaat, een stevige kunsstof die zeer licht is van gewicht.

Kortom: De Riva brengt stevigheid en een mooi design samen!

Klik hier voor de brochure
Garda
 dak

De stijlvolle uitstraling maakt de Garda terrasoverkapping uniek. Dit Garda dak is verkrijgbaar met polycarbonaat of glazen dakplaten. Het design kun je vervolgens doortrekken in de kleur van de aluminium constructie. U kunt kiezen voor wit, ivoor of antraciet structuurlak. Liever een andere RAL-kleur? Ook geen probleem. 

Terrasoverkapping Garda maakt het mogelijk om jouw leefomgeving aanzienlijk te verlengen. De uitbreidingsopties maken het zelfs mogelijk om een sfeervolle tuinkamer te creren. U heeft onder andere de keuze uit LED-verlichting, verandazonwering, glaswanden en Ritzscreens. Zo beschermt de complete tuinkamer u tegen UV-straling, hitte, wind en regen. 

Klik hier voor de brochure